Evarm, transformació de vehicles professionals cap a les zero emissions

  • Post category:Notícies

L’empresa de Sant Boi de Llobregat ha protagonitzat la segona visita a les instal·lacions de les companyies membres de la Vall de l’Hidrogen de Catalunya

L’empresa de Sant Boi de Llobregat ha estat la protagonista de la segona de les visites organitzades per la Vall de l’Hidrogen de Catalunya a les companyies que en formen part, adreçades als seus membres, per tal de compartir experiències, coneixements i dubtes. Evarm és un enginyeria d’integració especialitzada en la transformació de vehicles professionals a elèctrics i a combustibles alternatius, com ara el gas natural i l’hidrogen.

L’empresa compta amb dues plantes, la primera dedicada a la recerca i el desenvolupament, un dels seus punts forts i aposta principal d’Evarm, amb dos prototips de cotxes d’hidrogen i un altre d’un camió també amb combustió d’hidrogen. En la segona planta, també visitada durant la jornada, es porta a terme l’assemblatge dels vehicles. Evarm té previst continuar desenvolupant solucions al voltant dels vehicles d’hidrogen, una de les línies de creixement de l’empresa. A la primera planta, els visitants han pogut conèixer de prop el primer camió d’hidrogen que participarà al ral·li Dakar, preparat per Evarm, que aquests dies n’està ultimant la posada a punt.

La Vall de l’Hidrogen de Catalunya continuarà organitzant visites a les empreses membres. Després de començar amb Indox i continuar amb Evarm, els membres de la Vall podran conèixer l’1 de desembre la primera planta de producció i dispensació d’hidrogen verd d’us públic de l’estat que Iberdrola té a la Zona Franca de Barcelona, utilitzada sobretot per Transports Metropolitans de Barcelona i per altres empreses, com és el cas, precisament, d’Evarm.