La Vall de l’Hidrogen de Catalunya organitza a Indox la primera visita a una de les empreses adherides

  • Post category:Notícies

Aquest fabricant d’equips per al transport, la distribució i l’emmagatzematge de carburants i gasos liquats és pioner en l’ús d’una planta d’hidrogen verd per a l’autoconsum

La companyia ubicada a l’Urgell Indox Energy Systems ha estat aquest dijous la protagonista de la primera de les visites organitzada per la Vall de l’Hidrogen de Catalunya a les empreses que en formen part, adreçades als seus membres. La visita va servir, sobretot, per compartir dubtes i coneixements al voltant dels projectes d’Indox relacionats amb l’hidrogen verd. Fabricant d’equips per al transport, la distribució i l’emmagatzematge de carburants i gasos liquats, Indox és la primera empresa catalana amb una planta d’hidrogen verd per a l’autoconsum i té projectes per al desenvolupament d’aquest vector energètic.

L’empresa té diverses instal·lacions entre Anglesola i Fonolleres, i durant la jornada s’ha visitat la planta de fabricació de dipòsits i la planta de producció d’hidrogen per a l’autoconsum. Al costat d’aquesta hi ha un complet mural de grans dimensions sobre la història, la importància, el funcionament i els usos de l’hidrogen, deixant clara la importància que aquest vector energètic té per a Indox Energy Systems, que al juny va rebre la visita del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, en la inauguració d’aquesta planta.

La idea és organitzar una visita mensual a d’altres empreses de la Vall de l’Hidrogen de Catalunya que vulguin compartir els seus projectes al voltant de l’hidrogen. De moment ja s’hi han mostrat interessades algunes companyies i la propera visita programada és el 20 d’octubre a les instal·lacions d’Evarm, enginyeria d’integració especialitzada en la conversió de vehicles professionals a combustibles alternatius.